The Japanese traditional alcohol with rice, rice Koji, water Seishu is a Japanese traditional liquor that is made by filtering the fermented rice, rice koji, and water(less than 22 degrees of alcohol).
We would like to recommend you the selected brands of Seishu produced in Ibaraki prefecture.
Ibaraki Prefecture is a place with rich nature, that includes good quality of water and rice. There are 45 breweries, which is the most of all the other prefectures in Kanto region.
Please enjoy this carefully brewed masterpiece with the traditional brewing technology that had been used for more than 400 years.

日本古来の製法で、米、米こうじ、水を原料として発酵させてこしたもの(アルコール度が22度未満のもの)を清酒と呼びます。
茨城県産を中心に厳選された清酒の代表的な銘柄をお届け致します。
茨城県は、豊かな自然に育まれた良質の米と水に恵まれ、関東地方では最も多い45の蔵元が存在します。
江戸時代から継承された400年以上の伝統と歴史と、その伝承された醸造技術で造られた清酒をお楽しみ下さい。

清酒1 Seishu Liquor1

japanese sake SEISHU

The recommended set of Seishu from Ibaraki Prefecture.
TAIHEIKAI TOKUBETSUJUNMAISHU, DAIGINJOU OYAJINAKASE, DAIGINJOU IPPIN, BETSUATSURAE, DAIGINJOU TSUKUBA MANYOUNOMINE, DAIGINJOU TSUKUBA MURASAKINOMINE

茨城県のお勧め清酒セット。
太平海特別純米酒、大吟醸おやじなかせ、大吟醸一品、別誂え、大吟醸筑波万葉の峰、大吟醸筑波紫の峰、

品名 Product name
アルコール度数 alcohol percentage
太平海特別純米酒 15度 taiheikai tokubetsujunmaishu 15 degrees
アルコール度数 alcohol percentage
おやじなかせ 17度 daiginjou oyajinakase 17 degrees
アルコール度数 alcohol percentage
大吟醸一品 16度 Daiginnjou ippinn 16 degrees
アルコール度数 alcohol percentage
別誂え 16度 Betsuatsurae 16 degrees
アルコール度数 alcohol percentage
筑波万葉の峰 17度 tsukuba manyounomine 17 degrees
アルコール度数  alcohol percentage
筑波柴の峰 17度 tsukuba shihounomine 17 degrees
容量 Volume
720ML per bottle
重さ Weight
1.0Kg per bottle
原材料 Raw material
米 Rice 米麹 Malted rice 水 water
価格 PriceUSD a bundle sale
梱包手数料 handling chargeUSD
運送料 Shipping charge
 More details
重さ Packing Weight
7kg
製品特徴 Product feature
Traditional brewing methods

清酒2 Seishu Liquor2

japanese sake SEISHU

The recommended set of Seishu from Ishioka.
TAIHEIKAI TOKUBETSUJUNMAI, JUNMAISHU JUZAN, DAIGINJOU OYAJINAKASE, DAIGINJOU SHIRAGIKU, JUNMAIGINJOU KOUBAIICHIRIN, DAIGINJOU TSUKUBA MANYOUNOMINE

石岡地酒お勧めセット。
太平海特別純米、純米酒寿山、大吟醸おやじなかせ、大吟醸白菊、純米吟醸紅梅一輪、大吟醸筑波万葉の峰

品名 Product name
アルコール度数 alcohol percentage
太平海特別純米酒 15度 taiheikai tokubetsujunmaishu 15 degrees
アルコール度数 alcohol percentage
純米酒寿山 15度 junmaishu Juzan 15 degrees
アルコール度数 alcohol percentage
おやじなかせ 17度 daiginjou oyajinakase 17 degrees
アルコール度数 alcohol percentage
大吟醸白菊 16-17度 Daiginnjou shiragiku 16-17 degrees
アルコール度数 alcohol percentage
紅梅一輪 15-17度 koubaiichirinn 15-17 degrees
アルコール度数 alcohol percentage
筑波万葉の峰 17度 tsukuba manyounomine 17 degrees
容量 Volume
720ML per bottle
重さ Weight
1.0Kg per bottle
原材料 Raw material
米 Rice 米麹 Malted rice 水 water
価格 PriceUSD a bundle sale
梱包手数料 handling chargeUSD
運送料 Shipping charge
 More details
重さ Packing Weight
7kg
製品特徴 Product feature
Traditional brewing methods

清酒3 Seishu Liquor3

japanese sake SEISHU

The recommended set of Seishu.
TAIHEIKAI TOKUBETSUJUMAISHU, DAIGINJOU OYAJINAKASE, JUNMAIGINJOU KOUBAIICHIRIN, JUNMAISHU JUZAN, DAIGINJOU SHIRAGIKU, FUJIIZUMI TORANOKO

お勧めセット。
太平海特別純米酒、大吟醸おやじなかせ、純米吟醸紅梅一輪、純米酒寿山、大吟醸白菊、富士泉虎の子

品名 Product name
アルコール度数 alcohol percentage
太平海特別純米酒 15度 taiheikai tokubetsujunmaishu 15 degrees
アルコール度数 alcohol percentage
おやじなかせ 17度 oyajinakase 17 degrees
アルコール度数 alcohol percentage
紅梅一輪 15-17度 koubaiichirinn 15-17 degrees
アルコール度数 alcohol percentage
純米酒寿山 15度 junmaishu Juzan 15 degrees
アルコール度数 alcohol percentage
大吟醸白菊 16-17度 Daiginnjou shiragiku 16-17 degrees
アルコール度数 alcohol percentage
富士泉虎の子 15度 fujiizumi toranoko 15 degrees
容量 Volume
720ML per bottle
重さ Weight
1.0Kg per bottle
原材料 Raw material
米 Rice 米麹 Malted rice 水 water
価格 PriceUSD a bundle sale
梱包手数料 handling chargeUSD
運送料 Shipping charge
 More details
重さ Packing Weight
7kg
製品特徴 Product feature
Traditional brewing methods

清酒4 Seishu Liquor4

Japanese sake SEISHU

The recommended set of popular brands of Seishu from Ibaraki prefecture.
DAIGINJOU MURAKINOMINE, CHOUSEIMAI RAIHUKU, DAIGINJOU SHIRAGIKU

茨城県のおすすめ代表銘柄。
大吟醸紫の峰、超精米来福、大吟醸白菊

品名 Product name
アルコール度数  alcohol percentage
筑波柴の峰 17度 tsukuba shihounomine 17 degrees
アルコール度数 alcohol percentage
超精米 来福 16度 Chouseimai raihuku 16 degrees
アルコール度数 alcohol percentage
大吟醸白菊 16-17度 Daiginnjou shiragiku 16-17 degrees
容量 Volume
720ML per bottle
重さ Weight
1.0Kg per bottle
原材料 Raw material
米 Rice 米麹 Malted rice 水 water
価格 PriceUSD a bundle sale
梱包手数料 handling chargeUSD
運送料 Shipping charge
 More details
重さ Packing Weight
4kg
製品特徴 Product feature
Traditional brewing methods
top
Exchange rate
提供: ja.exchange-rates.org
Menu